Zone AfterWar II - 19.3. - 20.3.2016

Druhý díl LARPu se odehrál v prostoru nedaleko Vyškova, zůčastnilo se kolem 40 hráčů, a i přes nutnost změnit místo konání akce na poslední chvíli, si myslím že jsme si to užili.

Příběh:
R.A.G. se po vědcově neúspěšném pokusu zamořit Oblast špinavou jadernou bombou vrátil v mnohem větším počtu, s lepším lékařským vybavením a s technikem. 

Postupně začal technik s vědcem spolupracovat na výrobě zbraně proti mutantům, z původního armádního projektu Argonaut. Momentálně je zbraň jen krůček od dokonalosti. Samotná zbraň je u technika v táboře R.A.Gu, energetické krystaly, jako pohon zbraně, jsou u vědce. Zbraň může nastolit v zóně relativní klid, záleží na tom, kdo ji získá kompletní. Zda vědec, R.A.G., nebo někdo jiný.

Vědec mimo jiné dokázal konečně vytvořit účinný lék na závislost bez vedlejších účinků.

Technik byl nucen uprchnout (našli se u něj drogy), ale při svém návratu do tábora pro osobní věci byl chycen a uvězněn. O jeho osudu není rozhodnuto.

Zone AfterWar
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky